szpaq99 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 szukam dokładnej nazwy tej gierki rocznik około 1999 pamiętam jak byłem jeszcze smarkiem to w to pykałem edit: typ gry to sztrzekanka westernowa a i poszukuje fmoda do downloadu z skryptami do import\owania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zapewne myślisz o Outlaws. EDIT: Jeśli dobrze pamiętam, to rocznik 1997, nie '99. EDIT2: Wikipedia potwierdza - 1997. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A teraz, kiedyś miałem taki emulator 1001(czy 101 już nie pamiętam ;D) gier, z lat ok 80-90, wie ktoś może skąd mogę go wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Masz pewnie na myśli MAME, którego ściągniesz gdzieś tu. Co do romów, to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 http://www.doperoms.co.uk/ Tutaj macie romy. I jeszcze wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 O tą gre mi chodziło a znacie jakieś gry typu unral tournament ?? A i co to jest ten quakq live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 quakelive jest quake na przegladarke, sciagasz kilka potrzebnych plikow i grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Czy to westbang? :D (przeszedłem tą grę :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 odswieżam temat ale czy znacie jakieś gierki podobne do quake 3 albo unreal tournament a może w outlaws pogramy przez neta będzie fajny klimacik tylko kto serwer postawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 odswieżam temat ale czy znacie jakieś gierki podobne do quake 3 albo unreal tournament a może w outlaws pogramy przez neta będzie fajny klimacik tylko kto serwer postawi a i czy sciąganie takich starych gierek jak outlaws jest legalne Wiesz, że istnieje taki przycisk jak EDYTUJ? Jak zapomniałeś coś napisać w poprzednim poście, to go używaj. Warn za doubleposta. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 a i czy sciąganie takich starych gierek jak outlaws jest legalne Jest nielegalne. czy znacie jakieś gierki podobne do quake 3 albo unreal tournament Quake Live, Openarena, Warsow, Deathmatch Classic, Half-Life 2 Deathmatch, Nexuiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Jest nielegalne. Quake Live, Openarena, Warsow, Deathmatch Classic, Half-Life 2 Deathmatch, Nexuiz dzięki jak ktoś zna cośpodobnego to podajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 @Mamrot - ekhe ekhe, jest nielegalne ale tylko i wylacznie kiedy nie masz, albo nie miales nigdy zakupionego orginala. Jesli miales, robienie kopii zapasowych jest legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Żeby móc legalnie posiadać takowego pirata, musiałbyś mieć dowód zakupu oryginała, najlepiej płytę z nim. Zresztą Poxipol, na siłę szukasz czegoś, żeby podważyć moje zdanie :P . On nie napisał, że tą grę ma, tylko płytka uszkodzona i chciałby ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Team Fortress 2 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Bez jaj, TF2 ma się daleko do Quake 3 ;p . Już prędzej Counter-Strike na serwerach deathmatch xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi