LolikZabijaka Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Cześć, mam baaaardzo poważny problem z Movie Makerem. Robię VI cześć filmiku lego, niestety, kiedy wrzucam plik dźwiękowy z głosem Ivony, nie wiadomo dlaczego program ucina kawałek pliku, wiem że movie maker to gówno, ale nie dysponuję żadnym innym programem, a jeśli coś znajdę, to jest za trudne w obsłudze, jaka może być przyczyna ucinania tych cholernych plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jkbyś pracował w Sony Vegas Studio moja odpowiedź brzmiałaby - kodeki. W Vegasie czasem program usuwa jakieś kodeki zastępując swoimi i na odwrót co doprowadza do nie posiadania go w ogóle. W movie makerze może być podobnie ale wątpie bo to wkońcu windowsowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Bez przesady... Movie maker nie jest aż taki zły. To tak jak byś porównywał painta i jakiś inny program. W paincie również są błędy ale wcale nie jest głupi. Popieram kolegę wyżej. Ściągnij sony vegas. Co do błędu, nie mogę ci pomóc :( Moja rada (Niektóre moje rady są dobre :D): Pobierz program Camtasia: Pobierz plik To profesjonalny program do obróbki wideo. Polecam! PS: Szkoda, że wersja niezarejestrowana trwa miesiąc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ściągnij sobie ulead video studio najnowszego, może nie ma jakiejś porażającej ilości dodatków jak sony vegas, ale mało waży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 dziękuję za te rady, ale mam już program i problem dawno rozwiązany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi