Hunter Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Szukam i szukam w necie czegos sensownego ale znaleźć nie moge, mianowicie ma ktos/lub wie gdzie mozna znaleźć graficzki żołnierza widok top down? Wymiary do 64x64pix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ten się nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jest nawet przyklad jak narysowac takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 copocanacoco - Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W sumie to trochę dziwne te przykłady, ja tam znalazłem tylko gotowe grafiki, tylko drzewo ma tutorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W sumie to trochę dziwne te przykłady, ja tam znalazłem tylko gotowe grafiki, tylko drzewo ma tutorial. 1. zapisac gif-a na dysku 2. otworzyc gifa w GameMakerze 3. obejzec klatka po klatce jak powstaje obrazek. 4. wyciagnąć wnioski 5. narysowac wlasny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie mam nawet GMa na kompie ale nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi