Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam, znacie może jakieś fajne programy do Animacji? Chodzi mi tu o vektory, jakieś fajne efekty typu oddalanie - przybliżanie , podstawianie dźwięku itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 na przykład jakikolwiek program do tworzenia flashowych animacji - tam masz wszystko to co podales w opisie poszukiwan :) chocby adobe flash, czy 3D flash animator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no właśnie, 3D flash animator lecz to jest trial , i w necie szukałem i nie znalazłem fula chyba że się kupi, a jeśli chodzi o adobe flash też właśnie jest płatny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 znajomy używał jakiegoś progsa o nazwie coś jak: "aligator" czy coś w ten deseń i podobno prosty, ale też nie jestem pewien czy darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 aligator flash designer chyba, też go miałem ale nie wiem czemu go usunąłem, albo był "nieodpowiedni" albo płatny heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi