Crackkk-GM Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 XD gra fajna, ale nie wciąga bardzo, nudzi i denerwuje jak się jest gdzieś wysoko. 4/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Z jakiego powodu konkretnie denerwuje? Łatwo spaść, czy co? Chciałbym wiedzieć, żeby wprowadzić ewentualne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sorry za DP, ale czy ktoś chciałby mi pomóc z grafikami backgrondów itp? Oczywiście creditsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja mam błąd z DirectX, bo mam XP po formacie. Ocenie w edicie. E: jednak oceny nie będzie, bo jest dla mnie zbyt frustrujące grać w grę z takim poślizgiem postaci. Ciężko mi wycelować w te klocki ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja mam błąd z DirectX, bo mam XP po formacie. Ocenie w edicie. E: jednak oceny nie będzie, bo jest dla mnie zbyt frustrujące grać w grę z takim poślizgiem postaci. Ciężko mi wycelować w te klocki ;) . Też miałem ten błąd. Pobierz to: http://www.instalki.pl/programy/download/b...eki/DirectX.php Co do gry: ciężko się skacze po tych platformach bo ta postać tak dziwnie zatrzymuje się... 2/5 E: Nie zauważyłem, że zedytowałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie zatrzymuje się, bo na pierwszej planszy jest ślisko, ile razy mam powtarzać. Słabe oceny, bo przejść nie umiecie. OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pierwsza plansza nawet średniotrudna, ale im dalej tym łatwiej O_o Nie wiem, czy ktoś zgłaszał, ale tu jest niewidzialny klocek :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Programowanie: qanaroo Fabuła: qanaroo Grafika: qanaroo Kto to qanaroo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgadnij... Byl bys wystarczajaco glubi aby podpisac gre jako swoja a nie umiescic w creditsach siebie? Ale po tobie mozna sie wszystkiego spodziewac wiec odpowiec nie jest pewna. Jak na razie Dziekuje Grabarzowi za link do DirectX. nie moge sie doczekac by zagrac. PS Powie mi ktos gdzie ja mam to rozpakowac :3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Akurat od roku używam tego nicku, po prostu zapomniałem, że tu na forum mam inny nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgadnij... Byl bys wystarczajaco glubi aby podpisac gre jako swoja a nie umiescic w creditsach siebie? Chyba wystarczająco Globi PS Powie mi ktos gdzie ja mam to rozpakowac :3? Jak biega o directX to gdziekolwiek a potem instalnąć zawartość. @topic- Po przejściu I poziomu jako wpół martwy da się jakoś przeżyć, choć i tak gra średnia. Radziłbym przed pełną wersją zrobić balans trudności. Z początku gdy się mało wie o grze ma być śmiesznie głupio-proste, a potem rób coraz ciężęj, a nie wyjeżdżasz odrazu od lodowego levela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tak zrobię dam na początek jakiś łatwy level, teraz już mam ich kilka i w ogóle fabułę wymyśliłem, ale to przy pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No cóż... Całkiem niezła gra! Grafika:4/5 Dźwięk:Brak Fabuła:Brak Ogólnie:4/5 Popracuj nad napisami. Ucinają się. A te jeże są brzydkie! Żartuję... Popracuj nad pełną wersją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi