Nx Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam :P :D Mam pytanie, bo zamówiłem sobie serwer na www.gamesol.pl więc chciałem dokonać płatności itp. więc klikłem na żabka i wypełniłem i pobrał mi się plik .pdf dotyczące zamówienia i tak dane klienta itd. więc co ja mam to wydrukować i dać sprzedawczynie ? I gdy będę chciał wpłacić przez żabkę to trzeba mieć 18 lat ? A gdy chcę wpłacić przez pocztę to co mam zrobić ? I mam jakiś druczek, który mogę wydrukować :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a nie lepiej by było po prostu wpłacić w banku? nie trzeba mieć 18 lat... a ten druczek to wydrukuj idź do żabki, poproś o druczek wpłaty, przepisz dane i oddaj kasjerce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Aha ok a tam pisze tak: * W sieci sklepów Żabka wymagana jest wcześniejsza rejestracja poprzez wypełnienie odpowiedniego formularza, a także odebranie karty identyfikacji Klienta (co może nastąpić kolejnego dnia). To co ja mam się zarejestrowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 tak jak tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie prościej pójść na pocztę, wypełnić druczek, dać pani go, dać kasę, wziąć resztę i wyjść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 nie lepiej po prostu iść do banku? szybciej pieniądze dotrą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi