pivot18 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ponieważ nie chce brać "czyichś" muzyk... Spytam się jaki program jest najlepszy do robienia Takich o muzyk xd NP takie jak w Mario czy Castelwani... Bo szukam po goglach i nie ma :o A z resztą jaki polecacie mi najbardziej? Edit: OK juz znalazłem... Ja polecam Music Maker... A wy jakie używacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 FL Studio 8 ;) A Music Maker jest prosty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Music maker Banalny xd Fajna muza wychodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Którą wersję tego klockowego badziewia posiadasz? Bo ja mam 14silver (z PC Format) potencjał to to może i ma ale nie nadaje się do tworzenia PRAWDZIWEJ muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Guitar Pro jest uber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ nie chce brać "czyichś" muzyk... Spytam się jaki program jest najlepszy do robienia Takich o muzyk xd NP takie jak w Mario czy Castelwani... Bo szukam po goglach i nie ma :o A z resztą jaki polecacie mi najbardziej? Edit: OK juz znalazłem... Ja polecam Music Maker... A wy jakie używacie? No skoro muzyka ośmobitowa... FL Studio + Magical 8bit Plug (http://ymck.net/english/download/index.html) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 kozatracker p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja polecam Magix Music Maker, bardzo prosty i łatwy w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale on chciał klimatyczną robić lololol, niby to zależy od skilla, nie od programu, ale i tak Magiksów lepiej unikać :) //edit: ten magical8bitplug fajnie brzmi, ale quadraSID jest kewlniejszy >oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Czy istnieje jakas starsza wersja Fl, ale full? Bo w trialu jest wszystko oprocz zapisywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi