bartas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 siema robie grę topdown 3d (takie 3d z góry, są elementy 2d) na tym silniku https://gmclan.org/up2756_11_Topdown_3d_Engine.html no i mam sobie jakiś tam domek 3d i jak zrobić żeby cała reszta która jest w 2d była niżej niż ten domek? ustawiałem depth ale nie działa. z góry dzięki za pomoc =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Najpierw rysuj ludzika a potem budynek. Jeśli nie pomaga, to rysuj na d3d wall, a to dopiero obracaj w strone kamery. Nie patrzyłem na ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Z wyższe i będzie stykać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Właśnie że niższe bo im większe tym wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ok już sam sobie poradziłem :) zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi