gibon Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Od paru dni mam problem z wyłączeniem komputera. Daje na start/wyłącz komputer/wyłącz,i nic się nie dzieje nawet po pewnym czasie i po paru próbach. Co z tym jet nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja muszę czekać czasami pięć minut aż się wyłączy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Gratuluję, to początki instynktu samozachowawczego :) Twój komputer jest na dobrej drodze ku inteligencji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja tak miałem ja za dużo rzeczy zainstalowałem na raz bez restartu kompa, komputer musi zapisać parę zmian przy wyłączaniu ( chyba ) więc długo mu to zajmuje lub się zawiesza ( też chyba ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja tak miałem ja za dużo rzeczy zainstalowałem na raz bez restartu kompa, komputer musi zapisać parę zmian przy wyłączaniu ( chyba ) więc długo mu to zajmuje lub się zawiesza ( też chyba ). od paru dni to mam. Do mallo: spoko,dzisiaj poczekam dobrych parę minut,ale czy są jakieś powody konkretne takiego zachowania,heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dużo procesów nauruchamianych i windows je mozolnie "ubija" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi