Hunter Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witajcie, mam pewien problem z particlami. Nie mam pojecia czemu inne efekty mi chodzą normalnie a ten jak wklepuje do gry to pojawia sie tylko rozowa plama. A wiec od poczatku. Zrobilem w PD efekt czaru, lecz gdy przeniosłem kod do gry zamiast pozadanego efektu pojawiła sie tylko rozowa plama i nie zabardzo wiem o co chodzi. Zamieszczam rowniez screena, pierwsza kulka to ta z gry a 2 to ta z PD. Prosze o pilną odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 twórz particle nie przez part_emitter_stream tylko part_emitter_b~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Działa, dzieki Boro Casso. Jestem Głupi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi