kuba351 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czym kierować się robiąc abstrakcja ??? Czy te są wystarczające ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Po pierwsze: w języku polskim istnieje coś takiego jak rodzaj męski, żeński, czy nijaki, są też przypadki i takie słowo jak "abstrakcja" też podlega odmianie. "Czym kierować się robiąc abstrakcje ???" - tak to robimy. Poza tym i tak nie poprawnie. Robić abstrakcje to można, w toalecie, a Ty rysujesz/malujesz abstrakcje. Po drugie: pierwszy obrazek zdecydowanie lepszy ale jak dla mnie to abstrakcja to wszystko co przedstawia coś irrealistycznego, coś nie sensownego. EDIT: Chociaż bo ja wiem, drugi obrazek po dłuższemu przyglądaniu też nabiera na wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zerwij ze wszystkim co znasz i nie naśladuj niczego. Żadnych wzorów, żadnych prostych kształtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Thx za odpowiedź na moje pytanie. A jak oceniacie te dwa obrazki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie są zbytnio abstrakcjonistyczne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Pierwszy wygląda fajnie, ale drugi jest zbyt symetryczny jak na abstrakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Abstrakcję to Ty będziesz mieć jak obecne obrazki przepasasz tak samo lekko rozmazanymi krechami w innych kolorach i dodasz jakieś plamy i zawirowania, ale tak żeby to coś(cokolwiek?) przypominało. Bynajmniej tak ja uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja napisze tak: nie jest źle. Jak dla mnie moze byc chociaż ja się za bardzo na abstrakcji nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie są zbytnio abstrakcjonistyczne :3 Fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi