Makary155 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Z moim sie nie śpiesz, naprawde nie jest aż tak pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 spoko , dobe e nie jest aż tak skomplikowane :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie wyrabiam z filmikami :huh: . Do końca tygodnia nie przyjmuję już żadnych propozycji . Sprobuje zrobić jeszcze dla kubal9 ,atizam7 i Makary155 . 09! Kubal09! A tak wogule to kiedy bedzie mój filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jutro piątek... czasu sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 już gotowy : Edit : Sorry za doublepost ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Git :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jakbyś mógł zrobić wejściówkę mojego teamu. Żeby była mgła, i przez tą mgłę spada napis : New Idea Studio, ale nie wiem jaką czcionką, jakbyś mógł to wybierz jakąś. I jak ten napis spada na ekran to taki efekt, że niby szkło/ekran pęka. Dam do creditsów, z góry dziękuję, nie musisz się śpieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 @AtrY: Nazwa tematu: ".....z filmikami nie wyrobie" . -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 @kubal09: naucz się poprawnie pisać, przynajmniej nick. To prawie nie filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 1.@kubal09: naucz się poprawnie pisać, przynajmniej nick. 2.To prawie nie filmik. 1.Niestety popełniłem błąd w twoim nicku. Jest strasznie skomplikowany ;d. 2.Prawie robi wielką różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Po pierwsze nazywam się Matizam7, a nie atizam7 ;) Po drugie kiedy będzie moje :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ech , teraz brak mi czasu . Narazie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi