gierek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zasady są takie, że odgadujemy na podstawie screenshotów, co to są za gry. Ten kto zgadnie ma prawo zadać pytanko n.t. nazwy gry(nie zapomnijcie o zrzutach ekranu!) Na początek ja zaczynam :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Temat już kiedyś był. A to mi wygląda na jakiś wariant Riska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ryzyko? :D Edit: mam też podobną gre planszową: Shogun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Doom III? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 co wy pier###icie to jest GTA 4 ale to jest specjalne wydanie na Commodore tylko że przez ten Bloom nic nie widać naprawdę wieźcie mi mam to wydanie już je przeszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Commodore by chyba kylu kolorow nie pojelo :P. To przecie Aliensy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Duke Nukem Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 O jezu, to Paint ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie znacie się, toż to Catch the Clown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie, bo Pałac Kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to to jest wysypisko spamu... Zamknijcie to może? Zwłaszcza jeśli już był taki temat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 @Up: Nom, był już taki. Tam sobie zgadujcie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi