Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jako, że mam tego właśnie laptopa mam pytanie... Posiadam głośniki LogiTecha 5.1 2 przednie 2 tylnie, 1 niskotonowy i subwoofer, czy ktokolwiek wie czy karta dźwiękowa obsługuje te głośniki by w wszystkich był dźwięk? Nie znalazłem nic na googlach ;/ System Win XP, drugie oznaczenie extensy nie znam, ale wiem, że są tylko dwa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A w ustawieniach Realteka nie masz nt. tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nic ;x dlatego pytam bo sam bym już do tego doszedł. możesz mi wyjaśnić gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 To jakieś egzotyczne sterowniki masz, bo ja takie cuś miałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a masz notebooka ? czy stacjonarkę bo właśnie w tym problem, że nie wiem czy moja karta dźwiękowa to obsługuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Notebooka, Extensa 5220 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no dobrze, ale różnica jest taka, że zmieniałem VISTE na XP i teraz staram się ruszyć to 5.1, na viście nie sprawdzałem bo nie miałem jeszcze tych sterowników... dodam, że karta dźwiękowa to wersja ALC268 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Skoro karta dźwiękowa obsługuje system 5.1 - to zdziwiłbym się, gdyby nie poradziła sobie z takimi głośnikami o_O Logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi