piotrex1995 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mam problem, kiedy gram sobie w obojętnie jaką grę to po kilku minutach gra strasznie muli, i użycie procesora wacha się od 50% do 100%.Co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zasyfienie kompa, wirusy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niestety ta opcja opdada, mam wiele narzędzi do czyszczenia systemu (TuneUp Utilities).Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja sie spytam kiedy ostatnio defragmentowales dysk i jak bardzo masz zasyfiony pulpit? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzisiaj defragmentowałem.W ogóle co parę dni defragmentuje dysk.Co do pulpitu to parę ikonek na krzyż :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja się pytam, co masz za maszynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam AMD Athlon X2 5200+, 2 GB RAM, GeForce 8600GTS, więc na tym CS nie powinien mulić :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kiedy ostatnio miałeś robionego formata? :P Zrozum, Windows jest tak fajnie napisane, że co te pół roku trzeba robić tego formata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Cs po tych wszystkich uaktualnieniach to większości muli, albo nawet samo wychodzi z niego. Sprawdź w innych grach jeszcze bo jeżeli w nich też będzie mulić no to reinstall windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Cs po tych wszystkich uaktualnieniach to większości muli, albo nawet samo wychodzi z niego. Sprawdź w innych grach jeszcze bo jeżeli w nich też będzie mulić no to reinstall windowsa.Czemu odrzu tak ostro... wystarczy przecież format dysku systemowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 W innych grach też tak miałem.Trudno, zrobiłem formata.A system chodził już pół roku.Heh rekord :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja bym sprawdził czy nie grzeje się procek albo karta graficzna, może masz zapchane wiatraki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A może ci się zepsuł procesor lub coś innego? U mojego ziomka komp tak źle działał(czyli co chwila znikało mu okienko, aplikacje się zawieszały i różne były przypadki) że zadzwonił do mnie, a ja przetestowałem narzędziami jego PC i wiecie co się okazało? Tak źle procesor obliczył wartość pi, że co ósma cyfra była nieprawidłowa!:o Gdy otworzyłem obudowę to zobaczyłem, że w procesorze 6 czy 7 nóżek zostało złamane! I trzeba było u niego wymienić procka, a wymiana procka nie wchodziła w grę, więc musiał kupić sobie nowe cudko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi