gorefest Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ostatnio zauważyłem, że jedna słuchawka gra głośniej,co się później okazało, prawy głośniczek stracił bass :( A teraz pytanie: Czy jest to wina sprzętu czy w komputerze mi się coś przestawiło ? Mam jakiegoś Realtek HD audio ale nie znalazłem w opcjach czegoś co by mi dźwięk poprawiło. Słuchanie muzyki w ten sposób jest meczące,narazie mam balans na prawą stronę żeby mnie uszy nie bolały :( Moje słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak masz popsute słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A szkoda bo w miare dobre były :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 VALHALLA TO NIE OFICJALNA POMOC TECHNICZNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark2 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A jakbyś wsadził watę do prawego ucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 O, nawet fajne słuchawki, szkoda, że się popsuły :/ No nic, kupisz nowe. Btw. Bikszark ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Toż to podróba BigRekina :glare: :closedeyes: Moje słuchawki to takie małpy, że czasem w jednej gra ciszej. Wtedy wyjmuję je z głośnika, wsadzam jeszcze raz jak najmocniej... Obracam wtyczkę w otworze głośnika... Może u ciebie też to zadziała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi