g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sprzedam TrackManię United Forever na PC w bardzo dobrym stanie, płyta praktycznie jest lśniąca. Do tego konto które jest wymagane do gry przez internet. Wszystko za 30zł + przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 50 złotych - nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O chłopie. Ja kupiłem swoją nówkę za 48, także... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie oddam swego konta za free. Ni ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale ten... wcale nikt nie chce Twego konta ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bez tego konta nie pograsz ^^ Klucz jest do niego przypisany. Tak czy siak, obniżam cenę o 10zł. (Albo nie, o 15). 30zł, nie porysowana płyta... Chyba warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 + przesyłka 15 = 45 45 + 5 = nówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale typowa przesyłka przez pocztę polską nie kosztuje 15, tylko 8zł ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 więc 38złotych... no tutaj już jakaś tam okazja jest, skoro prawie jak nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dokładnie, płyta się błyszczy, ostro o nią dbałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale i tak wolałbym na własnoręcznie stworzonym koncie, nie zmienię nicku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale i tak wolałbym na własnoręcznie stworzonym koncie, nie zmienię nicku :( Zmienisz. W grze nie pokazuje loginu, lecz nick który jest zmienialny. http://imgkk.com/images/nev4r3qg.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak znajdę kasę i nie wydam na słuchawki, to mogę to od Ciebie kupić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A czy jak ja kupie to dasz mi jeszcze do tego miejsce 250 mb na Twoim hostingu Bagno?? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 płyta praktycznie jest ślniąca. Jeśli płyta jest pośliniona, to nie chcę :( Sam se śliń swoją płytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ghosciuku, zauwarz iz tam nie pisze "śliniąca" lecz "ślniąca", zrobil literowke z l i ś... Kurde mam te 200 zl na koncie i sie zasanawiam czy kupic :3, zawsze chcialem pograc w platna wersje :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 "zauwarz" pzdr A tak apropo, to mam lekkie pytanko. Bo tam się chyba zdobywa punkty i kasę na te nowe samochody. Ile masz punktów/kasy czy czego tam i chętnie zobacze skrina z samochodami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Oi oi. Mam 2 kupujących. Kto da więcej ten dostanie. @up: Kasę się zdobywa za granie i codzienne logowanie. Aktualnie chyba 800C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Baguś ja więcej nie dam, tak więc z licytacji nici :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kurde mam te 200 zl na koncie i sie zasanawiam czy kupic :3, zawsze chcialem pograc w platna wersje :3Ja jak kupiłem fulla, to po miesiącu zabawy stwierdziłem, że i tak najlepszym środowiskiem jest stadion, z wersji free :P A tak apropo, to mam lekkie pytanko. Bo tam się chyba zdobywa punkty i kasę na te nowe samochody. Ile masz punktów/kasy czy czego tam i chętnie zobacze skrina z samochodami :3Praktycznie rzecz biorąc TYLKO za codzienne logowanie - 50cc dziennie. Teoretycznie można coś zdobyć grając lub biorąc udział w turniejach, tyle, że szanse na zdobycie czegoś grając są niczym w totolotku, a w turniejach najczęściej biorą udział za dobrzy gracze ^^ Bądź sprzedając własne trasy/auta, tyle, że auto nie każdy umi zrobić, a żeby trasa się sprzedawała musiała by być serio zaje... :P Kto da więcej ten dostanie.Chłopie, jak ktoś da 5zł więcej, to dostanie oryginała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chłopie, jak ktoś da 5zł więcej, to dostanie oryginała :) Lol, czy ja zawsze muszę mówić wszystko poważnie? To nie pirat więc nie rozumiem tego co powiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lol, czy ja zawsze muszę mówić wszystko poważnie? To nie pirat więc nie rozumiem tego co powiedziałeś. Chodziło o nówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A ja dostałem trackmanię DS za free :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A ja dostałem trackmanię DS za free Wow, no i co z tego? G-Enjoya który chce sprzedać Trackmanię UF to nie interesuje, podobnie jak resztę forumowiczów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 podobnie jak resztę forumowiczów ;pMów za siebie ;d Skąd dostałeś za darmo? Z RapidShare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mów za siebie ;d Skąd dostałeś za darmo? Z RapidShare? Też możliwe ;p Może jakiegoś gifta dostał... Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Widzicie, tmds to nie taki sam fun jak uf ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi