adrianpl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) Tytuł: Akcja z elementami SCI-FI i Fantasty Opis: Ta gra będzie się dziać w 2013 roku ZONA w Czarnobylu. Małe odziały Powiności i Wolności nadal walczą chociaż żona zniknęła! Po tym jak Naznaczony zniszczył Świadomość - Z wszystkie artefakty się zamienieły w anomalie które niszczą wszystko co napotkają. Powinność musi zniszczyć Wolność która ma anty-anomalie Jenrsej. Ano zabija, ale też niszczy anomalie... Autorzy: Programowanie: Czesi0 (Ja) Fabuła: Fabuły niema bo to MULTI Grafika: Czesi0 (Ja) Muzyka: Chippy i Czesi0(ja) Screeny: Screen Beta 0.98 Mark 7 Zapraszam na Beta testy info gg: 9774817 Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Mimek Poprawa fatalnej ortografi. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja się pisze. :) Moje gg 11420198. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tytuł: Akcja z elementami SCI-FI i Fantasty Opis: Ta gra bedzie się dziać w 2013 roku ZONA w Czarnobylu. Małe odziały Powiności i Wolności nadal walczą chociaż żona znikneła! Po tym jak Naznaczony zniszczył Świadomość - Z wszystkie artefakty się zamienieły w anomalie które niszczą wszystko co napotkają. Powiność musi zniszczyć Wolność która ma anty-anomalie Jenrsej. Ano zabija ale tesz niszczy anomalnie... Autorzy: Programowanie: Czesi0 (Ja) Fabuła: Fabuły niema bo to MULTI Grafika: Czesi0 (Ja) Muzyka: Chippy i Czesi0(ja) Screeny: Chcetni się muszą na beta testy zapisać to wtedy bedą screeny! Zapraszam na Beta testy info gg: 9774817 na ra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Małe odziały Powiności i Wolności nadal walczą chociaż żona znikneła! Czasami żony uciekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czy to żart? Daj screeny. Nie zgłaszam się dopóki nie zobaczę screena ( jak mi się nie spodoba to nie będę testował ofkors ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Już się robi. Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Mimek Poprawa fatalnej ortografi. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 przecież to jest przerobiony prykład i to nawet nie zmieniłeś grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) dodalem duzo i mape ale projekt niestety teras DEAT! Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Mimek Ortografia, olewka regulaminu, już po raz kolejny. Blokada na 3 dni. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nawet nie kończ tej "gry" plx ;/ EDIT: dodalem duzo i mape ale projekt niestety teras DEAT! teraz to już na prawdę umrzyj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 żal -przerobiony przykład -grafika zerżnięta -nazwa STALKER zerżnięta z S.T.A.L.K.E.R naucz się ortografii nie oceniam bo gra w 90 % nie jest twoja Pokaż mi ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Pokaż mi ten przykład. proszę https://gmclan.org/up4796_11_team_Shooter_example.html dlaczego mój post został usunięty ?? Ta gra bedzie się dziać w 2013 roku ZONA w Czarnobylu. Małe odziały Powiności i Wolności nadal walczą chociaż żona znikneła! Po tym jak Naznaczony zniszczył Świadomość - Z wszystkie artefakty się zamienieły w anomalie które niszczą wszystko co napotkają. Powiność musi zniszczyć Wolność która ma anty-anomalie Jenrsej. Ano zabija ale tesz niszczy anomalnie... lol weź się naucz ortografii bo naprawdę cienko z tobą <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lol dodałeś tylko budynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi