Nicolas Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Co zrobić aby draw był tak jagby dwu częściowy i żeby nie było 0,1,2 itd. tylko 01,02,...,10,11,12 itd. ?? Sorrki już nie aktualne. Udało mi się (dodałem ten wyświetlacz do mojego przykładu). Ale teraz mam problem mianowicie. Czy da się zassać zegarek windowsowy??Jak się da to jak to zrobić?? (tak aby była wyświetla na taka godzina jaka jest na windowsowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 if zmienna<10 { liczba=(0,zmienna); } PS. Jak znasz jakiś język programowania, to jest to później łatwo zamienić na GML. Ja np. znam Pascala i mi to pomogło przy pisaniu tego skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Troszkę się zpóźniłeś ale dzięki mam podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Akurat to bardzo proste było więc się nie dziwię że sam to zrobiłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi