Bosu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 mam tu skrypt stawiania budynków. Ale coś spaprałem i gdy klikam na przycisk zmienna od razu spada do 20 a miało tylko odejmować 20. Proszę o pomoc tutaj pliczek: https://gmclan.org/up4961_11_Aloon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Naprawiłem ten błąd przez usunięcie wszystkich pustych obiektów oraz obiektu4. Później skopiowałem object5(PPM i duplicate), zmieniłem jego nazwę na object4, zmieniłem w nim sprita na takiego jaki miał wcześniej ten stary, usunięty object4. Wysłałbym Ci twoją naprawioną grę ale mam gm7 więc i tak nie mógłbyś jej użyć.A tak na przyszłość : Staraj się już pisać w kodzie, bo ciężko się rozkminić aż w tylu klockach. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 dzięki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi