mikmas Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Spotkał się ktoś z tym programem? Otóż ja sprowokowany grafiką gier w nim zrobionych skusiłem się i załatwiłem. Jednak jestem bardzo nie zadowolony. Poza B. UBOGIM debugerem to jeszcze jak piszę POINT OBJECT 1,x,y,z (oczywiście za x,y,z podaję współrzędne obiektu) to obiekt ani drgnie :/. Najlepsze jest to, że ten sam program odpalony na Dark Basicu normalnym działa świetnie! Jakiś spec od tego programu mile widziany :) PS. Jestem nowy na tym forum, więc powiedzcie, czemu większość jest tu po ang? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 co tu jest po angielsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie obraź się, ale moim zdaniem większość programów Dark Basic (w szczegółności The 3d Gamemaker) są do dupy. (bez obrazy jeśli ktoś je lubi, to moje prywatne zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Prosimy uprzejmnie o zwracanie uwagi na datę ostatniego postu. On to pisał na początku lutego a jest... no tak! Końcówka kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no tak pewnie już na te forum nie zagląda nawet ale niekt mu nie odpowiedział przez 2 miesiące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikmas Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jakby jeszcze posiedzieli chociaż z miesiąc nad tym programem to byłby hicior! Funkcje super do tego łatwo je obsłużyć... tylko ten debuger no i nie działające funkcje//no comment :( 3D GameMaker też widziałem i muszę powiedzieć, że tam to już kompletna porażka. Widać trza pisać gry w normalnych językach (C/C++), ale tam trwa miesiąc napisanie tego, co w DB pisało się 2 min... cóż! Szkoda i thx za odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mikmas oj mikmas. Jest wiele środowisk. A purebasic znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Te funkcje nie działają bo pewnie ściągnęliście Trial Version (10MB) A pełna wersja zajmuje 350 MB... I z tym debuggerem też pewnie tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Gratulujemy odświeżenia 2 letniego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi