Xarfron Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 cze. chciałem tu zaprezentować prosty przykład z użyciem funkcji, poprawnego rysowania obiektów z użyciem segregacji w depth, zapewne bardziej zaawansowanym to się nie przyda, choć wiem że dużo ludzi ma z tym problem, sam należałem do nich :P . a więc funkcja wygląda tak: d3d_draw_fix(obj,depth) -w "obj" powinien zaleście się "gracz", do mierzenia i segregowania odległości od obiektów. -a w depth wartości liczbowa, ważne żeby we wszystkich obiektach w których używasz tej funkcji była stała, i najniższa z używanych (oczywiście nie niższa od hud). Download nie wymagam credits'ów, jako że przykład jest zbyt banalny. edit: O mało co bym zapomniał. -chodzi się strzałkami -a spacją włącza i wyłączna się funkcje d3d_draw_fix() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mnie sie podoba :D GZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi