filen Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Potrzebuje kilku grafik: Samochód osobowy zielony od boku 500x256 Samochód dostawczy szary od boku 500x310 Monitor komputera z przodu 64x64 Krzesło biurowe od tyłu 150x230 Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Z góry proszę ^_^ Komp: Klik :P Tylko się troche wypixelowało ;/ Jak może byc to chce credits xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 https://gmclan.org/uploader/682/mon.png - Monitor :D Z Vistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Z góry proszę ^_^ Komp: Klik :P Tylko się troche wypixelowało ;/ Jak może byc to chce credits xDD kubal to nie jest twoja praca więc nie żądaj kredek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kabul naucz sie zapisywac w PNG. Do tego pamietam ten obrazek z biblioteki Clipartow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 No złapaliście mnie ;dd . Ale nie pisałem że to moje ale też nie pisałem że nie moje ;d. Napisałem tylko że mam grafe ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ale napisales ze chcesz kredy. Czyli to sie nazywa plagiatorstwo :_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filen Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kubal fajny tylko szkoda, że nie twój. Adam dzięki. Należą się credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi