Nickel Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam mam prośbę czy mógł by mi ktoś przerobić przykład. Żeby były w nim skrzynie z kolizją . Z góry dziękuje przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 dużo przed tobą, skoro tego nie potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ale jak to "skrzynie z kolizją"? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No chyba chodzi mu o to, że gdy gracz koliduje ze skrzynką to coś tam robi, np. zatrzymuje się :D Nie umiesz zrobić kolizji. Więc powstaje pytanie... Czytałeś w ogóle help'a bądź dokumentację lub jakiekolwiek kursy na temat podstaw GM? Jeżeli nie to czas najwyższy. A kolizja to może być event kolizji skrzynki z graczem i ustawianie speed gracza na 0. No chyba o to Ci chodziło ( przynajmniej tak zrozumiałem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 lol haha takie cos zrobilem: https://gmclan.org/up5208_12_slady_opon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No chyba chodzi mu o to, że gdy gracz koliduje ze skrzynką to coś tam robi, np. zatrzymuje się :D Nie umiesz zrobić kolizji. Więc powstaje pytanie... Czytałeś w ogóle help'a bądź dokumentację lub jakiekolwiek kursy na temat podstaw GM? Jeżeli nie to czas najwyższy. A kolizja to może być event kolizji skrzynki z graczem i ustawianie speed gracza na 0. No chyba o to Ci chodziło ( przynajmniej tak zrozumiałem ). Wiem jak zrobić kolizje tylko jak jadę autem to mi się zacina auto <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ale w sensie że auto wjeżdża w skrzynkę i się na niej zacina? Skrzynia jest solidna? Opisz dokładniej co masz, a co chcesz mieć P.S. 499 postów, 499 wyświetleń profilu I 500 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jak jade autem obok sciany to mi sie zacina auto . A chciałbym żeby było płynnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Michał zrobił przykład "skrzynek z kolizjami" a nie kolizji ze skrzynkami, sam taki chciałeś więc się ciesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mi to tam nie bardzo pasuje ten przykład bo powiedzcie mi niby jak auto zderzając się ze skrzynią może obrócić się o 180 stopni? No ale przynajmniej ma ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi