Phoenix Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witajcie otóż ostatnio pojawił się u mnie taki problem, że przy włączeniu komputera przeważnie wyskakuje raport o błędach o nazwie Generic Host Process for Win32 Sevices, to co jest? Jak wyświetla mi się ten raport to potem nie mam dźwięku dopiero muszę sterownik instalować, jak mam to naprawić bo zaczyna mnie to denerwować <_<. Z góry dziękuje za pomoc :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 masz trojana w windowsie nawet przeinstalowanie systemu nie pomaga muszisz wgrać kasperskiego lub eset samrt seciurity nod 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 masz trojana w windowsie nawet przeinstalowanie systemu nie pomagaSię informatyk znalazł... ^^' Po primo, to nie ma możliwości, aby reinstalka nie zadziałała. Po prostu NIE MA. Po drugo, to dowaliłeś z użyciem antywira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Więc co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Klik, wiele sposobów na poradzenie sobie z tym problemem. Znaleziono w 0.22 sek tak btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jak nie wiesz co zrobić zrób format... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Się informatyk znalazł... ^^' Po primo, to nie ma możliwości, aby reinstalka nie zadziałała. Po prostu NIE MA. Po drugo, to dowaliłeś z użyciem antywira. dawidds naprawde miałem ten sam roblem i jak zroiłem reinstalke i nic nie pomogło bo mam modem z orang'a i musi być zainstalowany porządny antywir i jak wyskakiwał mi ten błąd to rozłączało mi net. Ale jak kupiłem router to przestał mi wyskakiwać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 to zrób format! ale ten długi nie szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 wyłącz komputer albo zrezygnuj z neta :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 wyłącz komputer albo zrezygnuj z neta :unsure: twoje odpowiedzi są z posta coraz głupsze. Zrób format... Przeinstaluj system, problem zniknie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Kochani, przez to wasze pieprzenie wartościowe odpowiedzi znikają w stosie łajna. http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=37372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 szpaq99. Ogólnie z modemami jest taki problem i wywala usługę. Najlepiej zainstaluj od razu SP3, a jeśli Ci się nie chce to ściągaj tą aktualizację. PhoenixPL, SP3. :3 Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dziwne, podczas instalacji wywala mi błąd Odmowa dostępu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Czy twoj profil na kompie jest Administratorem? Moze ojciec ci zablokowal instalacje niepewnych prograwmow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi