kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Cześć! Jest problem! nie mogłem się wylogować z GMC na stronie głównej więc klikałem i klikałem w malowniczy napis "Wyloguj" . Oto co zobaczyłem : klik .:o. Dziwne nie? Czy to błąd neta czy co? PS: Naprawcie przykład Mamrota z kursów GML(dla początkujących) ok? PS2:klik :o. Proszę o pomoc ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja mam "Podgląd posta", a na screenie z wylogowaniem nic takiego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Nawet tego że jest 131 użytkowników w ciągi 15 min.? Jak klikałem wylguj to się tak nabiło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Albo po prostu było dużo gości, albo GMClan każde kliknięcie uważał za kolejnego gościa (rozumiem że używasz przeglądarki IE?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Nie używam Mozilli Firefox ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 To jeszcze ponabijaj, zobaczymy czy to prawda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Niehce mi się ale to prawda :) Teraz rozmawiam na gg i niehce i się klikac :D Sam ponabijaj to zobaczysz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 LOL! :o O dziwo działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Widzicie?? To prawda :D Apeluję do adminów o poprawienie błędu :) btw. Naprawcie przykład Mamrota z kursów GML(dla początkujących) ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Sam ponabijaj to zobaczysz ;] A właśnie że nie mogę nabijać, bo u mnie nie ma tego błędu :* Masz coś pewnie z przeglądarką. Spróbuj takim czymś się wylogować: https://gmclan.org/index.php?act=logout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Myślę, że wystarczy włączyć ciasteczka. Ale nic se za to uciąć nie dam... :P Nie używam Mozilli FirefoxTo zdanie pięknie obrazuje to, jak ważne są przecinki w zdaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi