drobiu Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Znacie jakiś dll czy coś żeby odtwarzać ogg,które mniej ważą niż mp3 i nie są zastrzeżone? Może znacie przykłady tego całego pier...lnika,piszcie.Chodzi mi o prostotę w sumie ściszanie,zgłaśnianie ogg podczas gry chyba tyle,może jeszcze funkcja echo reverb,wypisujcie coś pewnie znacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 GmFmod sxms bgm Wyłowione z yoyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ja używałem w wiedźminie Super Sound System z http://gmtoolbox.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a ja dodam że surer sound jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi