g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Słyszałem dużo szsumu na temat tej gry podczas prywatnych testów. Gdy powróciło mi łącze postanowiłem sobie wypróbować :) Jak zapewne wiecie, Quake to shooter. Quake Live to shooter ze statystykami... odpalany przez plugina w browserze (Tak, działa na Firefoksie i Operze). Gdy grasz pierwszy raz w "trening" testowi zostaje poddany Twój "skill", dzięki temu gra będzie mogła dla Ciebie najlepiej dobrać mecze: Więc co mogę powiedzieć, zapraszam do gry :P http://quakelive.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Już w to grałem, ale niestety w becie statystyki nie działają, więc nie możecie popatrzeć sobie na moje genialne wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Już w to grałem, ale niestety w becie statystyki nie działają, więc nie możecie popatrzeć sobie na moje genialne wyniki Oj chyba grałeś same treningi ^^ Grałem normalnie na meczach i moje statystyki są pokazywane :] http://www.quakelive.com/#profile/summary/EnglishGuy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 grałem w to jak była jeszcze zamknięta beta. kwak jak kwak, fajne, ale przez przeglądarke jest to mocno nie wygodne. wole odpalić klasycznego q3 niż babrać się z tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dobre w tym jest to, że bronie są silniejsze, wystarczy jeden headshot z rakiety i jest ofiara ;) A statystyki działają od około 4 dni i według nich moja ulubiona broń to gauntlet p; Niewygodne jednak jest to, że nie da się grać z samymi kumplami, bo za zakładanie serwerów trzeba płacić. Dawajta swoje nicki, mój to Flaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 A moj to PoxiPol. Lol w zyciu byscie sie tego nie domyslili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mój to EnglishGuy, na screenie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mój jak dobrze pamiętam to Marmot. Grałem za czasów zamkniętej bety i mi się kompletnie nie spodobała, jak zresztą każdy Quake na multiplayerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Bagno, widzialem twoje zaproszenie ale w tej chwili gralem i nie mogelm zaakceptowac, gdzie teraz moge zaakceptowac? wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Bagno, widzialem twoje zaproszenie ale w tej chwili gralem i nie mogelm zaakceptowac, gdzie teraz moge zaakceptowac? wiesz? Hm, chyba Friends > Invite Inbox :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Grałem normalnie na meczach i moje statystyki są pokazywane :] http://www.quakelive.com/#profile/summary/EnglishGuy Jak to, już włączyli? Oj chyba grałeś same treningi ^^ Zginiesz za tę obelgę :angry: Dawajta swoje nicki JudgeDeadd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Nie działa na Operze ;/ Moglibyście zogółować co to ten Kłejk Lajf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Powiedzcie mi tylko czy nadal są kolejki tak jak na początku bety? Mianowicie kolejki po 40 tys. osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Powiedzcie mi tylko czy nadal są kolejki tak jak na początku bety? Mianowicie kolejki po 40 tys. osób... Nie ma. Jeśli chodzi Ci o dołączenie do gry, jest masa wolnych slotów. Zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie działa na Operze ;/ Moglibyście zogółować co to ten Kłejk Lajf? Quake III Arena w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Krótko mówiąc syf. Nie działa pod Operą i jeszcze mi spowodowało BSODa. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To włącz w Mozilli. Żaden syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Moj nick to morro121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 gra się spoko,tylko że po jakimś czasie antivir mi pokazuje jakiegoś pasożyta,tylko gdy gram właśnie w tą grę,też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Kopnij "antywira" w tyłek, fałszywy alarm. Ja nie potrzebuję... Bo windy używam tylko do gier, na desktopa mam ubu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mi Kasp nic nie wylapuje. Niedawno bylo 3 vs 1 kolo flagi i wszystkich maszynowka zlechalem :P Jestem coraz lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Twoja "maszynówka" służy do dobijania pojedynczych osób, widocznie grałeś w noobkami :) Nie moja wina, że wyłapało Ci takiego skilla na treningu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Po prostu mieli mało życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Prawdopodobne. A co do treningu to ja juz nic nie kapuje. Doszedlem do samego konca (latwo sie domyslic ze baooka dodaje szybkosci) wygralem z Crash 14 do 12, a difficulty dalej widze 1 : ( I tak nabilem 3 nowe rewardsy i jestem szczesliwy : ) Maszynowka to chaingun co nie? zapomnialem o machinegun :P w ogole jej nie uzywam, wole gaunglet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie moja wina, że wyłapało Ci takiego skilla na treningu Można gdzieś sprawdzić poziom tego 'skilla'? Edit:Znowu jakiś pasożyt,znowu kiedy graem w quake'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 "Fak" pod makiem mi nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Prawdopodobne. A co do treningu to ja juz nic nie kapuje. Doszedlem do samego konca (latwo sie domyslic ze baooka dodaje szybkosci) wygralem z Crash 14 do 12, a difficulty dalej widze 1 : ( I tak nabilem 3 nowe rewardsy i jestem szczesliwy : ) Maszynowka to chaingun co nie? zapomnialem o machinegun :P w ogole jej nie uzywam, wole gaunglet. Sorry za odświeżanie... Poxi, masz portal dla początkujących, jedyne co musisz zrobić to dostać się do następnych przez np. skakanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja mogę z Wami grać jakby co ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Co za szajs,jakieś prymitywne nap...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Co za szajs,jakieś prymitywne nap...... Szajsem, to są twoje posty. Czy w każdym twoim poście musi być przekleństwo? EDIT: @Bagno, Flaque, Kleju: Powysyłałem zaproszenia xD Żeby nie było, gram z ręką w gipsie (hardkor xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi