GladiusX Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam!!! Za kilka tygodni, a nawet dni dostanę GTA IV. I mam pytanie czy na najmniejszych obrotahc wejdzie mi na mojego kompa? Posiadam: Procesor: AMD Athlon 64 (2394 MHZ 1 rdzeniowy) Karta Graficzna: Nvidia Geforce 7300GT (256 Mb) Ramy: DDR2 1 GB x2 coś jeszcze jest potrzebne? Jeżeli tak to proszę mnie poinformować! I proszę o odpowiedź bo na zagraniu w tą grę mi bardzo zależy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 zapomnij;) za slaby procesor;przynajmniej dwa rdzenie zeby dalo sie grac;) karta min. 512mb,i tez nie 'bylejaka' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jesteś Tego pewien? bo koledze na 2,6 GHZ 1 rdzeń i poszło... -_- A na Youtubie jest filmik jak gościu gra na mojej karcie graficznej tyle że 128MB!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Problem w tym że na konwersja na PC to zabugowany shit, więc czasem nawet nie wiadomo jaka konfiguracja na pewno to pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 no ni jestem pewien,ale powiem tylko ze na 2 rdzenie 2,1 ghz,karta512mb, 2 gb ramu, to na minimalnych chodzi, ale ledwo sie da grac;) wiec nie mowie ze Ci nie pojdzzie, ale jak masie zacinac to tez nie ma sensu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam!!! Za kilka tygodni, a nawet dni dostanę GTA IV. I mam pytanie czy na najmniejszych obrotahc wejdzie mi na mojego kompa? nie chcesz wiedziec jak ta gra wyglada na najmniejszych detalach :) U mnie detali zwiekszyc sie nie dalo, fabrycznie minimalne bo niby komputer by nei uciągnał (a inne gry z xboxa chodza na pelnych detalach) a tu - widoczność półtora metra, tzn jedziesz jedziesz, uderzasz w sciane ktorej nie widzisz bo jest za daleko zeby ją zobaczyć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jedyne co możesz - to sobie pomarzyć. Mam 2x lepszego kompa od ciebie, a i mi się tnie. PS. Nie polecam tego sh**u :P EDIT: Mam te same problemy co propa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No ja mam Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, Radka 4850 512, 4GB ramu, i mam rendering na "Highest" i tekstury na "medium" bo sie nieda ustawic wiecej ; \ nie trzyma 30 FPS i spada nawet do 20! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dla tych co nie mogą zmienić jakości tekstur: dodajcie sobie do skrótu atrybut -norestrictions :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 karta512mb, Myślisz, że jak ktoś kupi 6100 z pamięcią 512mb ddr to mu to pójdzie ? :rolleyes: Nie - pamięć to nie wszystko, polecam dokupić kartę w przedziale 400-600 złotych. Jeżeli chcesz pograć na wyższej rozdzielczości jak 1600x1200 to polecam zakupienie karty z 1gb pamięcią. Do tego procesor - może być trochę za słaby, jeżeli chcesz go wymienić to od razu czeka Cię wymiana płyty głównej, a więc dodatkowe koszta. Praktycznie zostaje dysk, ram, dvd-rom. A lepsza karta i procesor potrzebują więcej wattów. Tak więc i zasilacz idzie do wymiany. Podsumowując : Musisz wymienić wszystko. (Aha i trzeba mieć zaktualizowanego windows XP do service pack 3, a windows viste do service pack 1) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi