Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Oto wylosowane grupy (będę tu wyniki uaktualniał): Grupa A: 1.Kargul 2.Dawidds g3=0 3.Woock g4=3, g2=3 4.autsajder g3=0 Grupa B: 1.Sirluki 2.Tymon 3.g-Enjoy 4.Patriarcha Grupa C: 1.Harv 2.Ghost 3.Purepain 4.PsichiX Grupa D: 1.Platyna g4=2, g3=3 2.cysior 3.PoxiPol g1=0 4.Driger g1=1 Jak na mundialu: 3 pkt za wygraną, 1 za remis, 0 za przegraną Mecz ma się składać z 2 partii. Jedna osoba niech mi poda w tym temacie wynik meczu (druga może ewentualnie potwierdzić) Umawiajcie się i czekam na wyniki :P PS. W tym temacie dawajcie wyniki. Jakieś uwagi czy rozmowy kontynuujcie w temacie ze zgłoszeniami żebym miał tu porządek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Hmm... Mam nadzieję że nie dostana warna za double posta w takim przypadku. No wiec wynik mojego meczu z Drigerem: partia 1: PAT xD partia 2: Wygrałem Więc mam 3 pkt, Driger 0 Jednak myślę że pierwszą partię Driger powinien wygrać. Pozwolił mi cofnąć kilka nieprzemyślanych ruchów (tuż przed partią się obudziłem xD ) tak więc postanowiłem mu odstąpić 1 swój punkt :) P.S. W pierwszym poście wyniki będę zapisywał w postaci x=y gdzie x to numer gracza z którym się grało a y to punkty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Woock - autsajder 2:0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ludzie śpicie? Grać, grać! Platyna 2-0 PoxiPol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A na czym to gracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Na kurniku. Mówiłem że rozmowy takie to w temacie ze zgłoszeniami. Tutaj chcę same wyniki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja z chęcią mogę zagrać ale widze grupy pełne :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Lol zgloszenia byly wczesniej. Ale chyba Patriarche bedziesz mogl zastapuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Woock 2:0 Dawidds Gdzie ten Kargul...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Chyba nici z tego będą. Zainteresowanie było spore, a teraz prawie nikt nie gra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Niestety Platyna zawsze tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Zapomnieliście ze gram z Dawidds :D On nie ma czasu na nic... Ja zawsze mogę grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Zmieniłem "zasady" umawiacie się z kim chcecie ze swojej grupy a nie tak po kolei jak pisałem na początku. :P Bo to jak wczesniej pisałem że najpierw 1 vs 2 i 3 vs 4 było bez sensu bo by się przeciągało to wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To w ogóle była taka reguła? o_o Ja tam grałem z ludźmi w takiej kolejności, w jakiej się udało umówić. EDIT: Kargul, wbijaj na szachy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To w ogóle była taka reguła? o_o Ja tam grałem z ludźmi w takiej kolejności, w jakiej się udało umówić. EDIT: Kargul, wbijaj na szachy.org Była prze jakieś 30 minut od powstania tematu xD Po czym stwierdziłem że to bezsensu, bo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pisalem do drigera ale odpowiedzi jeszcze nie dostalem, czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Kargul vs Dawidds ------------------ Wygrana: Kargul Przegrana: Dawidds ------------------ No cóż, skończył mu się czas, jednak w następnym ruchu był by mat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ej, ale jedną partię zagraliśmy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To nie zapisuje. Kargul: mecz się składa z dwóch partii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Kargul vs Platyna: 2-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ej to nie było do turnieju :D Turniej upadł już dawno xD Jakby to było do turnieju skupił bym się bardziej i tak królowej nie stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 to może zrobimy reaktywacje turnieju? pomysł nie głupi, wiele osób by chciało, ale trzeba by było konkretniej to zorganizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Na innym forum spotkałem się z pomysłem na rozgrywanie partii korespondencyjnie, 5 dni na ruch. Wtedy się wszystko strasznie rozciąga w czasie, ale przynajmniej nie ma kłopotu ze zgraniem się na konkretną godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Woock, rozumiem że sobie żartujesz z tą korespondencją? Partia trwająca rok, to nic przyjemnego dla niemasochistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie żartuję, tylko rzucam propozycję, jaka się pojawiła na innym forum przy podobnym problemie. Nie zaprzeczysz chyba, że taki wariant rozwiązuje problem "OJEJ, CHĘTNIE BYM ZAGRAŁ ALE ZAWSZE JESTEM ONLINE DOKŁADNIE WTEDY, GDY NIE MA NIKOGO INNEGO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ale zanim się skończy faza grupowa większość osób odejdzie z GMclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Umówienie się na jakąś godzinę to akurat najmniejszy problem. Im się po prostu nie chciało grać. Zgłosili się, a potem to olali. I na to nic nie poradzimy. Chyba, żeby jakoś zmotywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Zrób nagrody :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Zróbmy zapisy od nowa. I ten kto się zgłasza, musi potwierdzić że znajdzie czas na szachy. (Ja znajdę go zawsze :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Jak dla mnie nie ma sensu, póki nie będzie motywacji. Chociaż jakaś skromna. Może zdjęcie warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi