Purepain Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No cóż, dawno nie grałem ale spróbuję - zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Na kurniku są fajniejsze. Ale mimo to nie piszę się na turniej jak coś ;p . Źle mówisz. Na kurniku są beznadziejne szachy. Tutaj są lepsze Ponieważ tam masz na przykład tabelę kto z kim wygrał, możecie zrobić losowanie, czas itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wiesz, że to wszystko co wypisałeś też jest na kurniku :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Po co miałby ktoś oszukiwać jak to jest gra dla zwykłej przyjemności. ;p Tylko teraz z ilu partii będzie się składać mecz i jaki czas na gracza będzie przysługiwać ? Czas na gracza itp to sobie rywale ustalają sami między sobą. Mnie interesuje wynik. Co do ilości partii to ja bym proponował 2 partie. Wtedy w fazie grupowej były by prawdopodobniejsze remisy, a po fazie grupowej w przypadku 1:1 poprostu grało by się dogrywkę :P Mamy komplet! Wylosuję grupy i zaczynamy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Właśnie mnie Kargul pokonał. Ale ja słaby jestem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ale to mam to zapisać że mecz wygrał czy partię? Bo wyniki to w tamtym temacie wiec rozumiem że tak sobie tylko tu napisałeś że partię wygrał? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Autsajder i Kargul proszeni o zgłoszenie się na meczyk, najlepiej dziś jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Skoro grupy wylosowane to można podawać propozycje co do terminu? :) Dzisiaj nie mogę, ale jutro spokojnie w godzinach wieczornych. Ktoś chętny z grupy B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Starajcie się umawiać przez GG i PW bo inaczej będzie tu niezły syf jak każdy z każdym w jednym temacie sie zacznie dogadywać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A jak sa te grupy podzielone? bo nic nie kapuje, dajcie jakas liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi