Platyna Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Co powiecie na to by zorganizować szachowy turniej GMClanu? :P Kto jest chętny meldować się w tym temacie. Ja to myślę, że sens by to miało jakby się z 8 osób przynajmniej zgłosiło i widzę to tak żeby najpierw były dwie grupy po 4 osoby. Gra każdy z każdym w grupie. I z obu grup wychodzą dwie osoby jak na mundialu :P Zgłaszajcie się i podawajcie propozycje jak by to szczegółowo mogło wyglądać. Zwłaszcza jeśli zgłosi się na przykład nieparzysta liczba osób xD Zgłoszeni: 1. Platyna 2. PoxiPol 3. Driger 4. Ghost 5. Harv 6. Woock 7. cysior 8. PsichiX 9. Kargul 10. Sirluki (twój post rozumiem jako zgłoszenie. W razie czego oddasz walkowera albo szybką partie zrobicie) 11. Dawidds 12. Tymon 13. autsajder 14. Patriarcha 15. Purepain 16. g-Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 A na jakim serwisie mielibyśmy grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Proponował bym kurnik, chyba że lepszy znacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja sie zglaszam. Zmiazdze was wszystkich 4 ruchowym szah matem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja sie zglaszam. Zmiazdze was wszystkich 4 ruchowym szah matem :) To chyba wszyscy znają więc raczej nikt się na to nie zrobi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Juz nie raz w szkolny mkonkursie ludzie zapomnieli, a ja tylko korzystam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 I ja chcę, będę wieżą na skosy latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 A ja nie umiem grać w szachy :/ A szkoda, bo zagrałbym :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja też chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja również się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tez się zapisuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 No, no! Kilka godzin istnienia tematu a zainteresowanie niczego sobie! :D Tylko jakie mecze robimy? Ja proponuje duży czas do namysłu. Większość ludzi na kurniku gra na szybkie ruchy a mnie to nie bardzo odpowiada. Ja lubię zastanowić się nad ruchem :P Najlepsze mecze to są te co po kilka godzin trwają xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Oczywiscie wchodze w to, ogromnie lubie szachy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Okej, ja też w to wchodzę :D Po za tym straasznie kocham szachy :thumbsup: Powiedzcie coś więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Też bym chętnie zagrał, uwielbiam szachy. Ale nie wiem czy znajdę czas bo raczej jedna partia nie zajmie mało czasu. Kiedy planujecie pierwsze gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ale nie wiem czy znajdę czas bo raczej jedna partia nie zajmie mało czasu. Zawsze można zagrać w szybkie szachy. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 To i ja idę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zrobiłem listę w pierwszym poście :P Czekamy na jeszcze 5 chętnych to będzie 16 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Chętny. Kwestia tylko kiedy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 to i mnie zapiszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Tymon cwaniaku sam się dopisałeś xD Wchodzę w edycje posta by was dopisać, a tu Tymon jest xD Może coś więcej jak to widzę: Jak już będzie ta 16 to 4 grupy po 4 osoby każdy z każdym gra. Ludzie którzy mają grać mecz sami się umawiają kiedy chcą, jak chcą grać, czy na czas czy na spokój i w temacie który będzie nowy założony to jedna osoba wpisze poprostu jaki był wynik meczu a ja to będę zapisywał wszystko. Wylosuję grupy, a potem kto z kim gra po fazie grupowej itp. Oczywiście ten kto wyjdzie z grupy z pierwszego miejsca będzie grał z kimś z innej grupy kto wyszedł z drugiego :P Łącznie 29 meczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Proponuję, aby każdy zarejestrował się tutaj: Zapisy A następnie po prostu wyzwać się na pojedynek i gramy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Na kurniku są fajniejsze. Ale mimo to nie piszę się na turniej jak coś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No mnie średnio się ten pomysł podoba... To by były zwykłe sparingi a nie turniej wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriarcha Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłaszam się, nie ma to jak szachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jednak welog mnie jakis sedzia powinien byc. Co to ze sobie ktos zagra 1 powie gdy drugiego nie ma ty zapiszesz drugi sklamie albo powie prawde... za duzo problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No mnie się każdej partii oglądać nie chce... Bez żartów chyba nie ma tu ludzi którzy by później oszukiwali że wygrali. Trzeba ufać ludziom. Bez przesady, aż takich noobków tu chyba nie ma :P Znaczy są, ale się nie zgłosili xD Miejmy nadzieję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Po co miałby ktoś oszukiwać jak to jest gra dla zwykłej przyjemności. ;p Tylko teraz z ilu partii będzie się składać mecz i jaki czas na gracza będzie przysługiwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja jestem chętny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi