elooo Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam mam program od 15 minut i jedyne co udalo mi sie rzrobic to punkcik ktorym mozna sie poruszac w prawo, lewo, do przodu, do tylu ;/ chcialbym teraz zrobic cos w stylu zut pingwinem. czy ktos moglby mi pomuc w zrobieniu czegos takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam mam program od 15 minut chcialbym teraz zrobic cos w stylu zut pingwinem No właśnie, masz program dopiero od 15 minut więc nie wiele umiesz. Ale zamiast marnować czasu na głupie pytania na forum lepiej poduczył byś się bardziej GMa. Bo co z tego jeśli ja ci powiem: Utwórz skrypt w którym będą zawarte zmienne globalne a w każdej wartości dasz wielokrotność wartości zmiennej lokalnej obiektu o nazwie obiekt0 któy będzie posiadał dodatkowo visible=true a kierunek imagea ma byc rowny kierunkowi obiektu. Z takiego gadania nic nie zrozumiesz , a to dlatego że za mało wiesz(żeby czasem przez przypadek nie przyszło komuś do głowy, że on nie rozumie dlatego że ja słabo tłumacze). Tak więc poczytaj stare tematy o grawitacji itd, poducz się lepiej GMa a za kilka dni jak będziesz wiedział co i jak zgłos się do mnie a na pewno pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A ja zapraszam tam: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Stycznia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Przypomina mi to te wygłupy: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak nawet, to większość pytań ciągle się powtarza. To już chyba 10 temat z pytaniem "jak zacząć". Gdyby nowicjusze nauczyły się szukać, to by było wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi