Compi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Zna ktoś najbardziej optymalny kod na losowanie dwóch stringów? Mój kod niestety nie może zostać użyty z pewnego względu. Do tej funckji potrzebuje losowania stringa: SET_CLIENT_KEY_VALUE( clientIndex, infobuffer, "model", TUTAJ_LOSUJE_STRINGA); Mam nadzieje że ktoś pomoże, z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Losuje z czego tablicy,mapy, generuje z podanych wyrażeń, składa z fragmentów więcej konkretów omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Z tablicy. Chodzi mi o to aby wylosował stringa CT lub Terro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 int index=rand()%ArraySize; string str=StringArray[index]; //na poczatku programu jeszcze srand(static_cast<int>(time(NULL)); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi