XxMichałxX Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zrobiłem taki przykład dla kolegi który dopiero zaczyna 'zabawę z gm-em' więc postanowiłem że dla początkujących wsadzę go tutaj. Link: https://gmclan.org/up5208_12_strzelanka.html edit: poprawka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zrobiłem takiego syfa Dzięki, nawet nie sprawdzam. Ale i tak duży plus za odwagę w szczerości :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Chłopie, proszę - nie wrzucaj tutaj syfów a przynajmniej się do tego nie przyznawaj. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no dobra, juz poprawilem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Przykład prze-cu-do-wny. Pała. :) Już mi się humor poprawił, ha! :D A tak serio - lepiej było tego nie umieszczać, bo to to nawet noob umi zrobić, o ile umi szukać/czytać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi