fervi (Skovv) Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 siema.zna ktoś jakiś przykład strelanki mmo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Nie, nie znamy (: W sumie to ja nie widziałem nigdy dobrego przykładu 39dlla'. Najlepiej bierz przykład ponga, i na jegom podstawie sam se zrób mmo - funkcje te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 możesz dac do tego przykladu link?? bo nie wiem gdzie znajdę POŁĄCZONO : Grał ktoś w logi-gun? Robione w game maker ;] jak tak to niech ktoś pomoże bo szlak mnie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 lol, wpisujesz w google "site:gmc.yoyogames.com 39dll pong" lub coś w tym stylu. Ewentualnie, chyba to Harv dawał kiedyś paczkę grafik, soundów itepe - tam też był jakiś przykład ponga. Lub w ewentualności - http://eportal.boo.pl/files/public/ponger_01rc3.zip (pass: kostek8) - masz mojego ponga robionego z nudów. Zdekompiluj se i popatrz, jak to działa :P I proszę, nie komentuj metody liczenia pingu xd Jakby co, najstarsza wersja nazywa się "ponger_01b1.zip" :P Ed: Hmmm... mogłem to nawet dać jako przykład. No ale ..., nie mam źródła na kompie, a nie chce mi się dekompilatora ściągać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Up: namawiasz do przestępstwa. Na yoyo poszukaj. Pełno tam przeróżnego śmiecia, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Up: namawiasz do przestępstwa. To nie jest przestępstwo, jeżeli autor wyraził zgodę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 hehe xD bardziej chodziło mi o strzelanke...xD ale...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 https://gmclan.org/up4796_11_team_Shooter_example.html Edit1: Ani dziękuje ani nic to spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 dzięki...nie mogłem wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi