Kargul Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, w google znalazlem fajny przyklad, jak w GM 7.0 Pro zrobic gre 3D krok po kroku. 3D dla początkujących Jednak tam jest tylko podłoga. Chodze "kulka" no i chodze. Jest tlo i wszystko czego tam potrzeba jednak nie ma... ścian! Czy ktos mógłby mi powiedziec, jak zrobic sciany do gry 3D lub dac jakis kurs ktory by mi to rozszezyl? Pozdro :D Aha jeszcze jedna sprawa. Na laptopie nie chce mi dzialac gra 3D jaka zrobie w gamemaker. Jednak dziala na kompie. Czy ktos moglby mi cos na ten temat poradzic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 popraw link bo nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry dalem zly link, Tu jest prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 wrzuć na gmclanowy uploader... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi