bartas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jak oglądam jakiś filmik na youtube to filmik nawet jak jest cały zbuforowany zacina sie na sekunde albo dwie. Co może być tego powodem? Na początku jak kupiłem kompa wszystko było ok. mój komp intel pentium dual core inside 1.8 ghz 2 gb ram vista basic i grafika intel gma x3100 :( i łącze 512 kb/s myśle że to nie wina kompa ani łącza bo jak już wczesniej napisałem gdy go kupiłem wszystko było ok, ale na wszelki wypadek podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zasyfiles kompa i muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zasyfiles kompa i muli. prawidłowa odp... zgadzam się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 w dodatku vista = totalne mulenie więęęęęęęęęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 U mnie czasem jest podobnie. Jeżeli filmiki na YT się zaczynają zacinać, to wyłącz przeglądarkę i skorzystaj z alternatywnej zainstalowanej na komputerze. Jeżeli to nie pomoże, możesz odinstalować flasha, a następnie zainstalować ponownie. A najprostszym sposobem jest po prostu ponowne włączenie komputera. Dużo ludzi ma ten sam problem i Adobe nie jest w stanie go rozwiązać do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dokładnie, zasyfiony komp ! Postaw system, na pewno pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 U mnie czasem jest podobnie. Jeżeli filmiki na YT się zaczynają zacinać, to wyłącz przeglądarkę i skorzystaj z alternatywnej zainstalowanej na komputerze. Jeżeli to nie pomoże, możesz odinstalować flasha, a następnie zainstalować ponownie. A najprostszym sposobem jest po prostu ponowne włączenie komputera. Dużo ludzi ma ten sam problem i Adobe nie jest w stanie go rozwiązać do tej pory. Ok spróbuje potem, przyznam sie że kompa od dawna nie wyłączałem :mellow: chyba najwyższa pora ^^ W sumie to czyszczenie kompa też by się przydalo bo mam tylko kilka GB wolnego :/ Dzięki wszystkim za pomoc edit: Ok Ranmus pomogło ponowne zainstalowanie, dzięki :) zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nikas, Ty w ogóle przeczytałeś mojego posta? Ten błąd nie ma żadnego związku z zasyfieniem kompa. -_- Innych rad nie umiecie dawać niż tylko reinstalacja windowsa? @bartas: I pamiętaj, że reinstalacja flasha nie rozwiązuje problemu. Trzeba to robić każdorazowo, kiedy błąd znów się pojawi, ewentualnie włączyć ponownie komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi