Bassmaster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Więc tak, mam napisy odtwarzam film napisy są, ale podwójnie, tzn. jedne są widoczne małe, a drugie większe i są takie same screena nie mogę dać bo nie da się zrobić niestety. Co jest powodem tego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 kodeki mają w sobie możliwość wyświetlania napisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No ale jak ustawić żeby nie były podwójnie widziane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mi się wydaje że film ma napisy "wklejone" graficznie, a ty uruchomiłeś następne z pliku txt, dlatego ci wyświetla dwie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 hir ju gou! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Masz racje, ffdshow ma taką funkcję :D Dzięki, zamykam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi