Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 UWAGAUWAGA!! Właśnie, gdy otworzyłeś ten temat, dostałeś OGROMNĄ okazję aby dostać creditsy w moje grze Jony Thief Wystarczy że zaanimujesz tego gracza! Próbuj z całych sił bo jest warto! :) EDIT: a no ta,zaanimować chodzenie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Weź kurde tak nie szokuj bo popuściłem ze szczęścia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 lol cicho zachęcam do robienia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie powiedziałeś co mamy mu zanimować, więc zanimowałem mu jedną część ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaanimuje Ci go porządnie pod warunkiem że na każdym obiekcie w grze będzie mój nick,dobra?Oraz przy starcie gry i w menu wielki napis:Gibon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 tu masz super animacje odemnie xD @ gif cos sie nie animuje to go otwórz w GM ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Może coś takiego? 6-klatkowa animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ok,Newman wygrał :D Farkraj: WTF?! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi