tomalas Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Szukam po forum ale nic nie ma. A jak źle szukałem to proszę o link :D Chodzi mi o wysyłanie jakiś tam zmiennych do bazy danych w internecie. Jedyne co znalazłem to dll gmsql. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No to czego więcej Ci potrzeba ? Tam powinien być potrzebny przykład. Jeśli nie ma lub nie rozumiesz z niego nic to spróbuj to https://gmclan.org/up3_4_artykul.html To jest artykuł mojego autorstwa który napisałem bardzo dawno temu więc nie wiem czy będzie nadal aktualny ale powinien Ci pokazać jak się łączy z bazą danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dobra artykuł mi pomógł, dzięki ale coś mi nie pasuje. W skrypcie nie powinno być żadnego adresu do bazy danych nazwy lub czegoś? Wystarczy ze zmienie w tej php stronie :/ Trochę to bezsensu, że GM nie ma wytycznej gdzie to zapisywać. Edit: Sorki, już znalazłem w objekcie head to było :D Edit: I kolejny problem: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL Jak właczam stronę z wynikami. Edit: Dobra wystarczyło inną baze danych wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 a ,mnie to nie chce działac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Mi zadziałało więc napewno jest wszystko z tym w porządku. Pamiętaj ,że nie wystraczy tego przekopiować :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Mi zadziałało więc napewno jest wszystko z tym w porządku. Pamiętaj ,że nie wystraczy tego przekopiować :/ jakiego mysqla uzyłes podaj adres moze ten moj jest badziewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi