Skovv Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 siema.mam problem z teksturami w .gmmod a mianowicie: chcę zrobić 1 model i dach ma być czerwony a ściany niebieskie.niestety ustawia się tylko 1 teksturę ;/ ja to robię tak kliknij ale cy nie da się inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 musisz zrobic mape UV do modelu i potem wstawic do gm'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W przypadku domów możesz rysować dach oddzielnie i ściany oddzielnie. A najlepiej posłużyć się jakimś wydajnym silnikiem 3d obsługującym multitexturing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 OriPL:a możesz podać jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi