Harv Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam, mam pewien problem. Ostatnio włączyłem Crysisa, pyk pyk gram, chcę użyć PPM a tu co? -PPM działa, ale przesuwa się kursor, i to bardzo (z czym ekran w Crysisie, i nie da się grać :/). Na razie dzieje się to w LOTR: Conquest i Crysisie tylko, wcześniej takiego problemu nie było, wszystko było dobrze. Wie ktoś jak to naprawić? E: Robi się tak we wszystkich grach w których kursor jest wyśrodkowany i każdy ruch rusza kamerą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak dla mnie, to coś z myszką jest nie tak. Jakby źle wysyłała dane. Masz jakąś inną myszkę (bezprzewodową) pod ręką - sprawdź czy w niej też tak jest. Sprawdź też na kompie u kumpla czy jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Gdyby źle wysyłało dane to to samo działoby się na pulpicie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a w opcjach coś nie nagrzebałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nic nie ruszałem. Poza tym, w 3 grach naraz by się popsuło? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kup sobie myszkę za 15 złotych, takie są najlepsze. :D Na wady sprzętowe nic nie poradzimy. Możesz ewentualnie sprawdzić czy z baterią wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Najpierw to weź myszkę z innego kompa (jak w domu masz tylko jeden, to pożycz np. od kolegi) i sprawdź, czy z tą drugą jest tak samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wymień baterie bo stare są za słabe i może sygnał nie dochodzić. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak poprzednicy napisali, sprawdź baterię. Jeżeli jest dobra, to wywal myszkę i kup normalną przewodową (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A ja z doświadczenia polecam Deathaddera :) Tylko spraw dobrą podkładeczkę, bo na blacie będzie Ci trochę szurało (nieprzyjemny odgłos), I jesteś pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Razer Deathadder + Steelseries QcK = genialny zestaw dla gracza (: . Testowane przez Marmota :) . (sry za jakość ale robione webcamem ;[ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 lewo-ręczny jesteś? a nie... to tylko odbicie lustrzane. widać po klawiaturze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tyle, że ja mam podkładeczkę a4techa bo niby tania i duża, ale sensor CZASEM gubi się leciutko na niej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wystarczył format dysku :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi