Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam. Z racji, że ostatnio przesiedziałem trochę przy GM'ie, chciałbym, abyście ocenili czy ta początkowa grafika może być do gry RPG. Oczywiście to "siano" będzie zmienione, ale czy ogólnie - może tak być? Będzie dużo lokacji. Na razie to jest taki lasek. Będzie udoskonalony. No i na razie mam tylko 2 mobki. Proszę oceniajcie :) Screen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 NIE wszystko do wymiany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Serio? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 no raczej grafika jest tak tragiczna że trudno to nazwać grafiką :< ale pomyśl że w latach 40 byś bulił na tym miliardy! tylko że mamy już 2009r. i standardy się zmieniły (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wszystko do wymiany. Bohater porażka totalna.(Widziałeś kiedyś proporcje ludzkie umieszczone z lotu ptaka?) Drzewa robione aerografem w paincie. Jaszczur też do wymiany. Trawa do wymiany. Nawet do kursora można się przyczepić,lepiej jak by to była jakaś łapka albo miecz. Więcej nie ma na tym obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Bohater jest obrzydliwy jak i cała reszta xD nie widać gry w akcji, nie wiadomo czy bohater (w co wątpie) posiada animację szkieletową, to byłby plus. Więc jak dla mnie to wszystko do wymiany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Grafika nie zaskakuje... :] Jak mówili wyżej... porażka i do wymiany :)) Heh popracuj nad tym a jeśli nie dasz rady zatrudnij grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nie wygląda to zbyt zachęcająco, nie musi być od razu super wypas, ale żeby przynajmniej estetycznie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Powiem krótko ;] grafika na pierwszy rzut oka to jest 8 bitowa i troche gorsza niz w mario :D trawa nie komponuje się z drzewami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No i niepotrzebne kolory na drzewach, np. Niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wszystko do wymiany ;) Napisz do mnie to Ci podrzucę kilka grafik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 eee tam... gadacie. jak na pierwszy raz - w sam raz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 po co myśleć "jak na pierwszy raz" :) on się pyta co jest do wymiany, więc mówimy że wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 racją, jak na perwszy raz ok; ) ale jak chcesz zbierać więcej pochwał, wszystko popraw; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ok. powiem kumplowi żeby zmienił grafikę gracza, trawę i drzewa. A postać gracza i stworki mają animację ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jeśli chcesz to wykorzystaj mojego ludzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Sry że teraz odpowiadam, ale dopiero zajrzałem. Fajny ten ludzik :) Ale niestety go nie wykorzystam bo projekt upadł. Grafik sie znudził <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Sry że teraz odpowiadam, ale dopiero zajrzałem. Fajny ten ludzik :) Ale niestety go nie wykorzystam bo projekt upadł. Grafik sie znudził <_< Szkoda,bo zrobiłem kamień z lotu ptaka dla Ciebie. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dzięki za chęci :) Dziś z grafikiem rozmawiałem i powiedział, że on myślał że ja chce przerwać xD Więc może będzie dalej kontynuacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 drobiu podeślij mi te kamyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi