art22pl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Z tego co widzę zapowiada się nieźle !! sam robię grę Za Mieczem też RPG tylko że bardziej realną hm pliki postaći ładuję z OBJ i MAN niestety ale uciągnie mam podctawowe rzeczy a fps dalej 100 na gf 7300 gt życzę powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Muszę przerobić wyszkicowaną przezemnie mapę świata pierwszej części gry . Fajnie by było jakby się znalazł jakiś kartograf który potrafiłby to dobrze przerobić . Na stronce w galerii muszę dać osobną kategorią zdjęcia i filmy . W "O grze" dam osobno historię 3 bóstw , historię świata , kronik i Zakonu Smoczych Templariuszy . Rozbuduje ją trochę zeby było o czym poczytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Kurcze ja mam w rodzinie kartografa, ale z czasem będzie ciężko. Teraz zaczynają się najcięższe miesiące. Jednak mimo wszystko spytam. Gra zapowiada się bardzo ciekawie. Strona rzeczywiście nie za ciekawa. Trzeba coś z nią zrobić, przejść na divy i ładnie rozmieścić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Hm, nieźle się zapowiada... Ale serio to w C++? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ogre jest w C++ ale jeszcze żadnych screenów z niego nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nirvana, aktualnie nie miałem czasu na zajmowanie się stronką. Wybacz. Ale, gdy tylko zaczną się wakacje, to wezmę się do roboty i zrobię Ci nową stronę. OBIECUJĘ, ŻE BĘDZIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ok , skończyłem wszystkie budynki do Wioski Parragnot . Teraz tylko obteksturowa modele , zrobi całą mapkę wioski , zapodać ją do Ogre i Alpha free Cam on Parragnot gotowe . A tu animacja pracy wiatraka : Jak nie działa to wersja w HQ na stronie smt.er.pl w downloadzie ... Edit : Xarfron , ty zrobieś tego arta ? https://gmclan.org/uploader/5073/tro.jpg Zajefajnie wygląda (tylko dłonie troche niedopracowane) , chyba od zera wymodeluje go znowu będę miał lepszy wzorzec i ograniczę bardziej liczbę poly ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 REFRESH W najbliższym czasie powracam do projektu i na silniku GMogre wszytko będzie robione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No to super, tylko skończ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Widzę duże inspiracje gotikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 zrobiłem znowu stronkę ale tym razem we flashu i taka już chyba zostanie :P http://www.dss.er.pl/ Jednak przez rozpoczęciem prac nad KR zrobię jeszcze jakąś minigierke w tym GMOgre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jeśli szukasz kogoś do robienia tekstur to zgłoś się na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Bezrobotny Muzyk szuka pracy. Stas siedz cicho. Moge robic rozwiniete midi, albo ksztalcic moja wiedze w FL Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi