Matt Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 witam, chcialem zrobic bombe w stylu bombermana (gm 5.3A reg.) , tylko niewiem jak to zrobic.do ukonczenia mojej gry brakuje mi tylko tego ( reszta jush zrobiona) jesli ktos chcial by mi pomoc to dzieki * probowalem zrobic particlami , zmiennymi , tymczasowymi , globalnymi itp. ale nie wychodzi ;(. thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Próbowałeś chociaż poszukać odpowiedzi na tym forum ? wystarc zy w wyszukiwarce wpisać bomberman i na trzecim miejscu masz jak byk napisane przykład bombermana <_< Masz tu link do tematu https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...44&hl=bomberman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 super tyle ze to do gma 6.1 :( mam wszystko oprocz tego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ... Nie możesz sobię na 10min zainstalować GM6.1 i skopiować potrzebny kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ... Nie możesz sobię na 10min zainstalować GM6.1 i skopiować potrzebny kod? <{POST_SNAPBACK}> jush klopot uporany :) Tymon: A może by tak pojawiły się w twoich wypowiedziach polskie znaki i poprawna pisownia? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi