Morro Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Miałem kiedyś demko takiej gierki, w której latało się statkami kosmicznymi. Gra 2D widok top-down jak w asteroids czy coś. Na początku wybierało się uzbrojenie albo poprostu budowę statku: czubek,skrzydła,tył itp. Części miały swoje + i - np. duży deff ale wielka masa, która spowalniała statek. Części wpływały też na uzbrojenie statku. W karierze (chyba) przeciwnikiem byli jacyś kosmici z żółtymi lekko kolczastymi statkami. Naszła mnie taka ochota na tą grę a nie pamiętam nazwy a przeszukałem już wszystkie płyty na których mogło to być Wie ktoś jak to się nazywało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 grałem w to i przeszedłem całe! super gra ale zapomniałem nazwy xD jak sobie przypomnę to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 O to mi przypomniało o takiej jednej starej grze. Baaaaaaaardzo starej. Może ktoś będzie wiedział. Jechało się przed siebie się takim chyba niebieskim statkiem kosmicznym po takich kolorowych kładkach (zwykłe prostokąty). I można nim było skakać i nie można było najechać na czerwone xD Grało się w to w podstawówce na informatyce u nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Hmmm.... nie wiem co to za gra. @Nikas Noo, przejrzyj płyty ^^ bo mi sie też zachciało w to grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 SkyRoads? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Up: To jest to! Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nikas, a nie pamiętasz czasem choć części nazwy tej gry? Zawsze można do tego dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 no właśnie nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak mnie myśl pewna naszła.... może to Tyrian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nieeee, to nawet nie jest w tym stylu i ta gra nie jest taka stara. Może jest z yyyyy 2003 roku, moze pozniej EDIT: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!! W googlach wpisałem "alien spaceship parts game" znalazłem stronę : http://www.freedownloadscenter.com/Best/spaceship-games.html poszukałem dalej: http://www.freedownloadscenter.com/Best/sp...p-games_R3.html i znalazłem!!: http://www.freedownloadscenter.com/Games/A...Screenshot.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 hmm też szukam pewnej gierki, była to gierka tak chyba z lat 90, z gatunku logicznych, chodziło się hmm nie wiem co to było, ale wyglądało jak koleś z plasteliny, miało się rurkę i po prawej stronie ekranu był taki wskaźnik, a na levelu można było zobaczyć taką jakby rozlaną wodę, gdy się wypiło to rurką, to wtedy wskaźnik po prawej rósł, a gdy się napełnił, to tworzył się drugi kolo którym można było sterować. a no i gdy się przechodziło level, to kolo sobie śpiewał coś takiego: „Bum szakalaka bum szakalaka BUM” . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Gruntz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Gruntz! :) Dokładnie to ta gra wielkie dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mam znowu problem, bo szukałem jakichś minigierek na 2 osoby. Pamięcią przypominam sobie taką która miała nazwę najprawdopodobniej UFO, ale znalezienie w google czegoś takiego tylko na takiej podstawie jest chyba niemożliwe. Otóż można było grać samemu, we 2 lub jakieś inne pierdoły. Gra w 2D latało się statkiem wokół którego wędrowała gwiazdka, która wskazywała kierunek strzału. Gracz nie miał wpływu na prędkość lub kierunek poruszania gwiazdki. Rozwalało się przeciwnika albo spychając go na kolce albo zestrzeliwując. Może ktoś spotkał się z tą grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kurde tez pamietam chyba ta gre. Takie wszystko do okola bylo prosste? Z zielonych lin? Jestem prawie pewny ze t osie nazywalo UFO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie kojarzę zielonych lin ale to jest bardzo możliwe... tylko że jak ktoś tego nie ma np. na płycie to tego nie znajdziemy bo wpisz w googlach UFO minigra zielonie ściany... xD Gra jeśli jeszcze pamiętam musiała być na jakimś bardzo starym Clicku, Niezbędniku bądź cdaction. Nie mogę tej płyty mieć bo to było pożyczone od nie pamiętam kogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie kojarzę zielonych lin ale to jest bardzo możliwe... tylko że jak ktoś tego nie ma np. na płycie to tego nie znajdziemy bo wpisz w googlach UFO minigra zielonie ściany... xD Gra jeśli jeszcze pamiętam musiała być na jakimś bardzo starym Clicku, Niezbędniku bądź cdaction. Nie mogę tej płyty mieć bo to było pożyczone od nie pamiętam kogo... Właśnie mój kolega miał to na starym Clicku, ale niestety płytka się zniszczyła... Grę o nazwie UFO nie tak łatwo znaleźć w necie ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi