Deusald (Adamentium) Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mam taki problem: 1.Jak zrobić aby path był tylko w jednym miejscu w roomie. 2.Jeśli mam obj_plka i jest on poza path to żeby dążył do tego miejsca gdzie jest path. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 AD2: jezeli masz obj_path ktory ma tego patha to tak w pilce: step: if distance_to_object(obj_path)<1 then move_towards_point(obj_patch.x,obj_patch.y,speed); chyba ze chodzi ci o cos innego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dokumentacja nie gryzie : https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=76. A i ścieżki są zawsze w 1 miejscu, tam gdzie go rysujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dobra dzięki mam to co chciałem.(1 post i dokumentacja podana przez mimka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi