Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Gra ktoś w Diablo II bez battle neta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie !Battle.net = czitowane postacie itp. itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 jak oni niby czitują ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Duplikuja, maja char creatory i inne. Sam sobie tekiys takiego WOWOW, pala zrobilem. W ogole chodza tam same 99 lvl PK i tym podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Lol w Rankingu z rozszerzenia jest 88 graczy z 99 levelem nie wiem co Ty pier***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Younz, zrób to co ja. Poznaj fajną koleżankę, która ma Diablo, bądź dla niej miły i wyżebraj od niej Cd-Keya do diablo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Cham. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ty sobie nie wyobrażasz co ja jej musiałem zrobić, żeby tego Cd-Keya dostać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mam orginałke sam kupiłem, nie musiałem żebrać od koleżanek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Czasem proces zarabiania na cd-key od koleżanki jest przyjemniejszy od samej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Duplikuja, maja char creatory i inne. Sam sobie tekiys takiego WOWOW, pala zrobilem. W ogole chodza tam same 99 lvl PK i tym podobne. No ok ale w Diablo nie ma palla :thumbsup: Doradzi ktoś jaką prof grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No ok ale w Diablo nie ma palla thumbsup.gif WAT? Graj nekromantą, ale skoro masz Oryginała to czemu nie zagrasz na battle,net? Nekromanta nie musi nic robić, na hellu nie daje rady z Ballem, ale dalej może lootować : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jest amazonka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jest amazonka... Buahahaha o kurde dziecko skrzywdzone przez Tibie Hahahahaha Pal to Święty Wojownik a nie strzelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Pomyliło mi się z inną grą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Younz, nienawidzę Cię. Jesteś najlepszym trollem tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dobra chciałem tylko żeby ktś doradził jaką grać prof. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Zagraj w Logiczne Myślenie. Świetny tryb PvP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Kto Gra ze mną w Diablo 2 przez neta ? xD Ja uruchamiam server ( mam zew ip ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A po co przez TCP/IP? Ja mogę grać przez battle.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nie przez BattleNet. Mam "inną wersję"* To jak, kto na TCP/IP ? O nielegalnym oprogramowaniu tutaj nie mówi się głośno, a raczej wcale. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mimek, czy on coś powiedział o nielegalnym oprogramowaniu? o.o http://en.wikipedia.org/wiki/Battle.net jak nie wiesz ;) Może chłopak po prostu nie chcę grać przez bn bo woli tcp/ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Harv źle mnie zrozumiałeś, powiedział, że ma wersję z torrentów... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Moderator zmieniający treść postów? Tego nam brakowało jeszcze na tej stronie. A co złego jest w powiedzeniu, że się ma coś z Torrentów? Ja mam kilka Linuksów z Torrentów, do tego żonę i dziecko także z torrentów, i co z tego :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mimek zrób nalot na "Gmclanowe ustawki w grach komputerowych" i tym podobnych i zawarnuj wszystkich z CSem Non Steamowym 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mimek, zbanuj większość za używanie nielegalnego gma w tym mnie. PLAX EDIT: Zapomniałem o Snaku i jego reverse enginneringu, nie zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie ma to jak totalny brak szacunku do moderatora i nabijanie się z niego przez zwykłych użytkowników (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wracając do tematu profesji. Paladyn na młotek, stajesz i tylko ładujesz młotkami aż do znudzenia. Czarodziejka jest dobra na Magic Find (szukanie magicznych przedmiotów, runek) ma teleport jako umiejętność przez co jest tania. Umiejętności dla takiej najlepiej inwestować w jakiś jeden konkretny czar do ataku w każdym drzewku umiejętności. Amazonka, na ataki błyskawic na potworki. Kusza ze zdalną strzałą na duele. W Walkirie wg mnie wogóle nie opłaca się inwestować. Nekromanta, na ducha z kości, przywołanych tylko używać jako żywej tarczy. Golem wg mnie zbędny. Zabójczyni na wartownika błyskawic, przyjemna gra do czasu niewrażliwości na błyskawice. Druid, na Wilkołaka z duchem zwiększający dmg lub na żywioły zimna (ponieważ nie dość, że atakuje zimnem, to tornada zadają obrażenia fizyczne) z duchem na życie. Za przywołańców zawsze biorę sobie drugą wersję wilków. Barbarzyńca, tornado + okrzyki, i lekko w berserker. Zresztą każdy lubi inny styl gry, i każdy lubi co innego. Najlepiej znajdź sobie kalkulator skilli w google i możesz sobie "zaprojektować" postać. Co do battle netu to jest tam dość szybkie przechodzenie gry. Jeśli chcesz sobie na spokojnie przejść grę zagłębiając się w fabułę to wtedy single player. Na open battle net nie widzę najmniejszego sensu gry, no chyba ,że ze znajomymi dla zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tutaj jest mój nr. GG - 7016288 Kto chce grać, pisać xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi