XxMichałxX Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 W gm-ie: On create: GML ini=execute_shell("http://www.thundersoft.yoyo.pl/ini/lol.php",0); //jak tak zrobie to sie włączy przeglądarka i sie lol.php włączy, a jak zrobic zeby sie przeglądarka nie włączała a ten skrypt zeby sie niewidocznie włączał? W skrypcie (lol.php): <form enctype="multipart/form-data" method="POST"><input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="9999999" /> /* maksymalna wielkość pliku w bajtach */Plik do wysłania: <input name="userfile" type="file" /><input type="submit" value="Wyślij" /></form> Jak przerobić ten skrypt żeby wpisać do niego sciezke skąd ma wziasc (np C:\config.ini) a nie ze sie bierze przeglądaj, i jak zrobic tak jak napisałem w komentarzu w gml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 execute_shell( 'D:\skrypt\skrypt.php' , '' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ale nie będzie działać bo bym musiał mieć wtedy oprogramowanie czytające php. normalnie jak sie uploadnie na serwer to np yoyo obsluguje php a jak sie tak centralnie z dysku włącza to główno bedzie a nie php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Hmm to ja juz w sumie nie wiem o co ci chodzi, wytlumacz pożadnie to moze pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 konkretnie to ja chce zrobic w grze czytanie i wysyłanie danych do pliku .ini na serwerze ftp xD dlatego potrzebuje skryptu ktory z katalogu z grą wysyła plik config.ini na serwer i gdy to potrzebne (np przy logowaniu) pobiera ten plik czyta z niego dane cos zmienia i spowrotem odsyla.. qmasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 qumam, bez dll'a sie nie da ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no to spoko mam dll-a mzoe byc nawet z niewiadomo czym byle by sie to dało zrobić :( to plis powiedz jak to zrobic z dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a można link do tego dll? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=90437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi